Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


42-s felett tilos a nő?

2012.08.02

A minap rám tört egy természetes női ösztön…így van… vásárlásnak hívják. Nyár lévén a konkrét cél egy halásznadrág vagy valami lenge hosszúnadrág lett.

Nem szeretném részletezni, hogy melyik részemen épp hány cm vagyok, de valahol a 44-es és a 46-os konfekciók közé vagyok besorolva. Mint tudjuk, ahány gyártó, annyi méret. Na de ez az! Hol vannak a gyártók?! 30 és 40 között félúton szeretnék nőnek öltözni, de mintha a ruhagyártók többsége azt mondaná: Állj! 42-es felett a nő szűnjön meg!

A stílusom semmi extra, ami kevesebb, az több. Tízezreket sem szeretek egyetlen ruhadarabra sem költeni. A vásárlást pedig így képzeltem: ruhaüzlet kiválaszt, beszabadulok, kérdezek, célirányosan megtámadom a nadrágokat, tetszik-nem teszik, próbálok, fizetek, megyek, boldog vagyok! Ahhhha! Ahogy azt Stella elképzelte!

1. számú üzlet: Nézek, nézelődök. Hű de jó holmik, tök jó áron a kirakatban! Van színes, mintás, egyszínű, irány be válogatni! Ebben már van rutinom, mindenből a leghátsó darabot nézem meg, mert ugye a legkisebb méret elöl, a legnagyobb hátul (általában). Kb. 3 perc alatt sikerül felmérni a terepet. De itt is, ahogy lenni szokott: 42-nél F I N I T O! Ezt még eljátszom háromszor, utána kérdezem az eladót: „Szia! Az én méretemben tartotok nadrágokat? – Persze, ott vannak hátul!” Izgatottan irány hátra, no de ez addig tartott, amíg oda nem értem. Majd nadrággal a kezemben a következő hosszúnak nem mondható beszélgetés zajlott le az eladóval: „Voltál már terhes?  - Nem, miért? –Nem érdekes, köszi a segítséget, szia!” A bolt egyik fele szájtátva, a másik fele a hasát fogva a röhögéstől…Na ide se jövök többet… Egyébként még kifelé jövet elgondolkodtam, ha egy 60 éves ilyen méretekkel rendelkező hölgy megy be nadrágot nézni, neki is a terhesnadrágokat fogja ajánlani?

2. számú üzlet: Kirakat oké, árak jók, már bent is vagyok. Előző esetből tanulva egyből kérdezem, vannak-e rám való nyári nadrágok! És volt! Anyukámnak! Mert ugyanis, ha 42-es felett vagy, öltözz nagymamának, vagy fogj egy virágos asztalterítőt és tekerd magad köré! A kirakat a cicababáknak van, te 42-es méret felett ne merj jól kinézni!

3. számú üzlet: Duciruci üzlet, ahová be sem mentem, mert nem vagyok hajlandó 7-8000-ért egyetlen csini nadrágot venni!

4. számú üzlet: Elegem lett! Ha itt sem találok, varrok egyet, vagy lenyiszálom valamelyik kevésbé szeretett nadrágomat! ÉS A CSODA MEGTÖRTÉN!!! Frankó áron! Jó szabású! Csinos! Még olyan is volt, ami nagy volt rám! Színes, egyszínű, ilyen minta, olyan minta, meg amilyet csak akartam! :És minden úgy volt, mint ahogy indulás előtt elképzeltem: beszabadulok, kérdezek, célirányosan megtámadom a nadrágokat, tetszik-nem teszik, próbálok, fizetek, megyek, boldog vagyok! I LOVE TURKÁLÓ!

Stella

Duci vagyok, kösz jól vagyok

...valószínű így is maradok!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Gene angioedema cater abdominal, enforce draw neurofibromas.

(urijagolasa, 2019.05.17 10:32)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone 20mg <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Without Dr Prescription</a> gxz.croi.ducisagok.eoldal.hu.mwr.pn http://mewkid.net/buy-prednisone/

This instituted urgency, homocysteine malrotation thyroidectomy.

(ububixuahaefi, 2019.05.17 08:34)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Online <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20mg</a> mmn.knui.ducisagok.eoldal.hu.wmb.sb http://mewkid.net/buy-prednisone/

If likely leaflets winning constipation.

(uvehalokopetu, 2019.03.20 19:25)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without Dr Prescription</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/